Craciunul copilariei mele… Craciunul de acum


ana-si-david-craciun

Craciunul copilariei mele inseamna miros… puternic de brad, gust… de sarmale facute de mama si sunet… de clopotei si glasuri de colindatori. Craciunul copilariei mele inseamna lumina… globurilor de sticla sclipitoare, a bomboanelor cu ambalaje lucioase si a instalatiei simple cu cateva becuri colorate. Craciunul copilariei mele inseamna caldura… focului din soba si a sosetelor din lana facute de bunica. Craciunul copilariei mele inseamna traditia… porcului sacrificat. Craciunul copilariei mele inseamna vacanta de iarna… si joaca in zapada. Craciunul copilariei mele inseamna familie… surori, parinti si bunici. Craciunul copilariei mele este Craciunul de altadata… cu multe amintiri frumoase.

Craciunul de acum inseamna… o alta casa, un alt tip de brad, alte decoratiuni. Craciunul de acum inseamna o familie mai mare… fara bunicii mei, dar cu multi nepoti. Craciunul de acum inseamna zile de concediu. Craciunul de acum inseamna calatorii. Craciunul de acum inseamna casatorie… si un sot minunat. Craciunul de acum inseamna… David.

Indiferent ca timpul trece si aduce cu el o multime de schimbari, vreau ca si Craciunul de acum sa aiba miros, gust si sunet. Vreau sa insemne familie si prieteni dragi. Vreau sa insemne intelegere, liniste in suflet, zambete si multa iubire.

Ne pregatim pentru primul Craciun impreuna cu David si imi doresc sa fie prima dintre multele amintiri de neuitat ce vor urma.

Este ceea ce va doresc tuturor! Sa aveti un Craciun binecuvantat!

20151220_145331

ana-si-david-craciun-2

ana-si-david-craciun-3

ana-si-david-craciun-4

 

 

1 Comment

  1. Pingback: Locul unde copilul e rege | Jurnalul Copilului

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: