In vizita la Gradina Zoologica din Bucov


Sambata trecuta am fost impreuna cu prietena mea si familia ei sa vizitam Gradina Zoologica din Bucov. A fost o plimbare relaxanta pe aleile inverzite ale parcului Constantin Stere si o reintalnire frumoasa a baieteilor nostri. David si Matei s-au dat pe tobogane, s-au uitat curiosi in custile animalelor, au alergat, au strans pietre si crengi uscate, au facut cam tot ce pot face doi pusti de doi ani. Pentru ca e un loc cu alei generoase si cu multa umbra, numai bun de colindat de picioruse sprintene.

Insa, nu vreau sa va povestesc despre ce veti gasi acolo, pentru ca e previzibil si in plus atasez cateva poze despre cum arata aceasta gradina zoologica, nici despre faptul ca nu sunt musai de acord cu animalele inchise in custi si separate de mediul lor natural (decat daca au o conditie anume ce tine de propria siguranta si adaptabilitate), desi trebuie sa fiu sincera si sa recunosc ca mi-au placut nespus de mult gradinile zoologice din Viena si Barcelona.

Vreau sa va arat in mod special o ipostaza superba. O ipostaza plina de emotie, de afectiune, de blandete, de naturalete. O fotografie cu o MAMA care isi alapteaza puiul cu relaxare si iubire. Si chiar daca e vorba de o maimuta, e imposibil sa nu ramai miscat de imaginea aceasta atat de frumoasa. Si mie mi-a fost imposibil sa nu-mi aduc aminte de mine acum doi ani pe vremea aceasta, cand ma luptam cu incercarile nesfarsite, cu durerea si neputinta de a alapta.

Leave a comment