Happy David! Happy 3! Happy Birthday!


Acum 3 ani, primul lui strigat din noua lui viata mi-a strapuns si capturat inima. Din clipa aceea a tinut-o inchisa, parca doar pentru el, asa cum eu am tinut-o captiva pe a lui vreme de 9 luni, din clipa aceea el mi-a hranit inima zi de zi cu iubire, asa cum si eu am hranit-o pe a lui cu sangele meu, cu bucati din mine. Din clipa aceea, libertatea inimii mele a fost multa vreme pe un tarm foarte indepartat si de multe ori am plans de dorul ei, dar in timp am inteles ca inima mea nu a fost deloc surghiunita, ba dimpotriva, a crescut, a prins forta, s-a umplut de lumina. Si ce am inteles eu, pana acum, din aceasta ecuatie a vietii traita in trei este ca atunci cand primesti mult, trebuie sa dai la schimb, la fel de mult, intotdeauna. Daca vrei sa primesti, trebuie sa oferi.

David implineste azi 3 ani! Si e un baietel de 3 ani grozav! Stiu e al meu, si mai stiu ca e normal sa il vad cel mai dulce si cel mai grozav baietel din lume. Si, daca imi permiteti, cred ca e “obligatoriu” ca o mama sa-si vada puiul cel mai cel, ca el sa simta ca in inima ei nu va concura cu nimeni, sa stie ca e iubit pentru ca este si… atat.

David a crescut atat de repede sub ochii nostri si ne bucura atat de mult cu felul in care ne povesteste lucruri, ne explica situatii prin filtrul mintii lui de copil, ne intreaba lucruri care depasesc intelegerea varstei lui, ne provoaca sa ne jucam zi de zi cat sa nu uitam ca fiecare zi poate aduce o bucurie daca te lasi purtat in lumea lui inocenta. Avem foldere cu mii de poze in care am strans atat de multe crampeie din viata lui, avem foldere mentale in care am strans o groaza de lectii de viata datorita lui, avem foldere in inima in care am strans saci plini cu zambete, cele mai frumoase zambete ale lui. Si chiar daca am strans si foldere cu lacrimi si suparari, ca asa e viata cu copil vine la pachet cu greu si frumos in acelasi timp, am adunat atat de multe foldere cu imbratisatiri si sarutari, cat sa usureze calatoria, sa ne aduca mereu pe calea cea buna!

Cei 3 ani ai lui David sunt deopotriva si anii nostri, 3 ani de viata traita la puterea a treia, cu amintiri de tinut minte multa vreme de acum incolo, cu sanatate, fericire si rasete zgomotoase cat sa umple doua inimi de parinti recunoscatori, dar si cu piedici si greutati, cu provocari si schimbari de tot felul.

Mai presus de orice, sunt 3 ani in care am crescut un om si omul acesta mic ne-a ajutat pe noi sa crestem, 3 ani in care am contribuit la viata lui in plina devenire si asta e… desavarsit!

Astazi este ziua lui, dar noi am avut deja un weekend plin, cu doua zile de petrecere, cu multa distractie alaturi de verii lui, de prieteni, de bunici. I-am facut prima petrecere in noua noastra casa, unde s-a bucurat de surprize, de cadouri frumoase, de amintiri care sa se aseze acolo in bagajul sau emotional, cel care ii va deservi mai tarziu ca sprijin si fundament.

Te iubim David, pentru ca esti!

LA MULTI ANI!

Daca suntem pe aceeasi lungime de unda si vrei sa afli mai multe despre povestea noastra, poti da Like paginii de facebook Jurnalul Copilului  si te vom tine la curent cu ce facem 🙂

4 Comments

  1. tatiana dragomir says:

    Ce frumos ai scris! La multi ani, David! Sa cresti mare, sanatos, norocos si bucuros! Te iubim! Pupici si imbratisari!😘🤗

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: