Super David la 5 ani ️🎉


Îi plac roboții, jocurile de societate, jocurile Lego pe consolă, dinozaurii și mai ales eroii. Eroi cu super puteri care se luptă pentru binele omenirii. Despre „omul meu mic” este vorba, David care a împlinit 5 ani. Și cum tradiția blogului este să îi dedic un articol în fiecare an de ziua lui, moment în care îmi aștern gândurile despre un alt an petrecut împreună, nici anul acesta nu o să fac excepție, chiar dacă vine cu o mică întârziere și nu cu foarte multe rânduri scrise.

Am spus-o și din fericire o pot spune în continuare că David e un partener minunat de ”călătorie” pe care noi o numim viață. Nu știu cum va fi peste câțiva ani, dar acești 5 ani alături au fost tare frumoși. Și nu spun asta ca să credeți că totul a fost roz ca într-o poveste cu zâne și unicorni, ci vreau să spun că a fost mai degrabă un fel de poveste cu eroi, exact ca în jocurile lui, în care trebuie să te lupți, să depășești obstacole, să accepți provocări, pentru a evolua permanent și pentru a trece la un alt nivel.

David e curios, amuzant, prietenos, inteligent, sensibil.

Ține minte o groază de lucruri, interesante, unice, incredibile printre care denumirile tuturor dinozaurilor (Deci, cum să nu-și dorească un tort cu dinozauri la petrecerea de ziua lui).

E curajos așa cum sunt eroii (v-am povestit cu altă ocazie cum la nici o săptămână de viață a luptat cu o pneumonie și a învins-o).

Este vorbăreț, foarte vorbăreț, uneori exagerat de vorbăreț și alteori vorbește gura fără el, dar învață să se controleze și să gândească înainte.

Îi plac rimele și glumele și dacă se poate să fie amandouă în aceeași propoziție se amuză grozav.

E sensibil și plânge ușor, la un film, la o ceartă între prieteni, pentru o jucărie disputată, dar în mod cert plânge mult mai puțin față de acum 1 an sau 2.

E curios și întreabă lucruri la care mintea mea de adult uneori nu găsește răspunsuri.

Adoră să învețe lucruri noi și se mândrește până la cer cu ele.

Are o inimă atât de bună și corectă și de multe ori face gesturi din iubire pentru cei din jur.

Și cu siguranță e mult mai mult de-atât.

Dar ca în fiecare an, noi îi facem promisiunea că vom încerca să avem o relație cât mai frumoasă, că ne vom da silința să-l cunoaștem, să-l sprijinim, să-l îndreptăm, să-l iubim așa cum ne pricepem noi mai bine. Pentru că știm că pentru a fi un adevărat erou are nevoie de o bază sigură, atât din punct de vedere emoțional, cât și fizic, iar acest lucru poartă cu sine siguranța și iubirea familiei. 

Dragul meu, te iubim infinit și imposibil de măsurat. ❤️❤️❤️❤️❤️

La mulți ani David, suntem convinși că lumea va fi un loc mai bun datorită ție, super eroul nostru!

 

2 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: