Stropi de iubire


V-ati intrebat vreodata, cum ar fi viata noastra daca nu ar exista iubire? Cum ar arata oamenii, casele, orasele? Cat de arid ar fi pamantul pe care il locuim? Am inceput gresit, adresandu-va o intrebare? Poate ca ar fi trebuit sa va povestesc de ce nu am mai scris de asa multa vreme sau poate ca ar fi trebuit sa va cer scuze pentru ca nu v-am facut o urare frumoasa la inceput de primavara celor care ne cititi si ne-ati intrebat ce mai facem.

Viata noastra s-a schimbat. S-a schimbat pentru ca asa era firesc sa se intample, ne-a scos din ritmul cu care eram obisnuiti si ne-a provocat sa incepem o alta etapa. Odata ca ne-am mutat intr-o casa noua, apoi ca eu am inceput un job nou iar David a trebuit sa se acomodeze fara mine pe o perioada mai mare de timp, si mai apoi ca am primit un nou membru in familie, un catelus. Toate au culminat cu imbolnavirea lui David si cumplitele zile si nopti de febra puternica, mers prin spitale, analize si medicamente. Si lucrurile frumoase, ca si cele mai putin, au venit si au plecat, insa au lasat intelesuri in urma.

Revenind la intrebarea pe care v-am adresat-o, motivul  pentru care am ales sa scriu despre ea este acela ca in toate schimbarile prin care am trecut, am intalnit oameni care au pus un strop de iubire, de compasiune, de interes, de atentie, de grija, spuneti-i cum vreti, care a contribuit enorm. Sa nu intelegeti ca nu am intalnit oameni rau intentionati, nepasatori, cu un comportament care lasa de dorit sau si mai mult, care merita condamnat. Insa, tot ce a contat la final dupa fiecare etapa depasita, ceea ce a facut diferenta a fost acel strop de bine. Pentru ca in viata este vorba de alegere. Alegi sa iti pese sau nu, alegi sa devii mai bun sau nu, alegi sa faci o schimbare sau sa ramai in nepasare.

Cu acest gand am ales sa scriu, nu ca sa va urez in mod clasic o primavara frumoasa, ci sa va fac o invitatie: sa vedeti partea frumoasa a lucrurilor din jurul vostru, sa alegeti daca va acceptati asa cum sunteti sau daca e mai bine sa va schimbati,  sa incercati sa schimbati lumea intr-un loc mai bun prin stropi de iubire, fie ca e vorba de un om, un caine, o floare, o casa! Pentru ca stropii de iubire spala mizeria pe care unii o lasa in urma lor!

PS: El e Rocky 🙂

Daca ti-a placut acest articol, iti multumesc! M-as bucura tare mult daca l-ai distribui si prietenilor, iar daca iti doresti sa stii ce facem pe viitor poti da Like paginii noastre de facebook Jurnalul Copilului 

2 Comments

  1. tatiana dragomir says:

    Ce frumos! 😗 ce mesaj plin de optimism și iubire! Asa e, viața fara iubire ar fi fără sens! Ma bucur mult ca v-ati facut curaj sa primiți un nou membru! Abia aștept să ne povestiți cum e!🙂 cred ca David e tare încântat! 😊 mult succes, dragilor si multă sănătate! 😗😗😗

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: