Colindator… prin magazine de mobila


Acum pe final de an, cand se spune ca tragem linie si facem bilantul a tot ceea ce a fost, cu bune si rele, cand ne pregatim obiectivele indraznete si optimiste pentru anul ce vine, noi colindam. Dar, nu colindam pe la case asa cum se face in aceasta perioada, cand afara se amesteca sunetele de sarbatoare cu cele ale unui oras aglomerat, ci prin magazine de mobila, pentru ca anul nou ne va prinde pe picior de mutare 🙂

Va povesteam acum ceva vreme despre casa noastra noua si despre cat de mult am invatat in materie de constructii si finisaje tot colindand prin magazine de profil, despre curtea noastra draga si florile pe care abia asteptam sa le vedem la primavara, iaca acum aproape a venit momentul “sa ne asezam” in cuibul nostru mult asteptat.

As vrea sa pot spune ca si noi suntem tot pe final, insa mai e un pic de asteptat, pentru suntem in plin proces de cautare de mobila si decoratiuni. Ne gandim, ne razgandim, tot cautam si alergam, rasfoim foldere cu idei salvate de pe Pinterest (by the way mi se pare raiul decorarii si amenajarii 🙂 ) pentru ca mai apoi o luam de la capat.

Ce pot spune in privinta casei noastre este ca ideea de inspiratie dinainte de a incepe orice lucru la ea si implicit de alegere a mobilei este natura. Am ales nuante inspirate din natura, mult alb, crem si bej, un parchet rustic cu insertii de trunchi de copac, gresie si faianta in tonuri calde, si tot in aceasta idee incercam sa mergem si in alegerea mobilei si a decoratiunilor. Am tinut cont si de faptul ca David fiind inca mic e cu manutele peste tot, asa ca mobila si parchetul lucios au iesit din calcul. Cat o sa gasim din ceea ce ne dorim, in bugetul pe care ni-l permitem, vom vedea.

Noi intre timp colindam, fara zurgalai, nu de alta dar avem cu noi cel mai vesel colindator 🙂

Daca suntem pe aceeasi lungime de unda si vrei sa afli mai multe despre povestea noastra, poti da Like paginii de facebook Jurnalul Copilului  si te vom tine la curent cu ce facem 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: