Edenland Park – o experienta grozava pentru toata familia


Doamne Dumnezeule! Cine m-a pus sa incerc asa ceva 🙂 Mi-am zis in timp ce urcam intr-un copac, pe o scara din lemn, extrem de inalta in mintea mea super panicata! In timp ce il invocam pe Dumnezeu, ma gandeam totusi ca mai greu decat operatia de cezariana nu are cum sa fie. Hai Ana, iesi din zona ta de confort, invingeti frica de inaltime si porneste, imi ziceam in gand, cu inima cat un purice si pulsul la maximum.

Nepoatele mele Alexandra si Iulia erau in fata, respectiv in spatele meu, si se miscau cu o usurinta si un curaj care ma panicau si motivau in acelasi timp. David era jos si plangea dupa mine din bratele lui tati, speriat ca mamica lui e mult prea sus. “Hai ca poti Ana!”, imi zicea Alexandra care imi dadea indicatii despre cum sa parcurg traseul Cimpanzeu din copaci. Iulia din spatele meu imi zicea ca si ei ii e frica, insa aparea parca in cateva secunde in spatele meu cu o viteza demna de o maimutica adevarata.

Mi-a fost ingrozitor de frica! Pe cuvant de… cercetasa 🙂 Insa, experienta este de milioane. Adrenalina mi-a inundat tot corpul si chiar daca in prima faza imi venea sa renunt, m-am lasat luata de val si de nepoatele mele super curajoase.

Nu am facut decat un singur traseu prin copaci, dupa care i-am acordat timpul lui David care voia si el sa arate cat de curajos este 🙂

Locul este superb, situat in mijlocul padurii Balotesti, departe de zgomot si poluare, cu multe multe zone de relaxare si distractie pentru intreaga familie. Pe site-ul Edenland Park puteti sa vedeti exact tot ce gasiti in acest parc de aventura. Activitatile sunt perfecte atat pentru copiii mici, cat si pentru adulti: ferma animalelor, loc de joaca pentru copiii mici, atelier de pictura, echitatie, paintball, tir cu arcul, biciclete si cireasa de pe tort… trasee in copaci 🙂 Daca va doriti sa stati mai mult timp puteti inchiria o casuta unde sa ramaneti peste noapte. Aici puteti vedea exact lista cu activitatile din Edenland Park 

Concluzionand, e minunat! Daca sunteti la prima tentativa de catarare, luati-va prieteni buni alaturi care sa va motiveze si incurajeze si ganditi-va ca sunteti in siguranta datorita sistemelor de protectie.

Multumim mult Alex, Iulia, Elena si Dan pentru invitatie!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: