Cum sa faci o parcare de masinute dintr-o cutie goala si role de hartie igienica


Sunt convinsa ca doar citind titlul si vazand poza ati inteles toata smecheria cu parcarea noastra de masinute 🙂 Chiar e la fel de simplu pe cat pare. Dintr-o simpla cutie de carton si cotoarele ramase de la rolele de hartie igienica, am facut o parcare pentru numarul mare de masinute care ne aglomereaza mica noastra casa.

Ce am folosit? O simpla cutie de carton ramasa de la o masina mare, care spre suprinderea mea s-a potrivit la fix cu cotoarele de la rolele de hartie igienica. Lipici din abundenta si gata! Nu a fost nevoie sa ajustez nimic. 

Desi inital imi propusesem sa vopsesc cu acuarele tempera interiorul cotoarelor in diverse culori, recunosc ca m-am lasat pagubasa din cauza timpului, dar si pentru ca David cunoaste foarte bine culorile.

Mie imi place ca e un spatiu de depozitare ingenios ca un stup de albine, lui David ii place ca scoate si baga mai ceva ca o centralista 🙂 In plus, nu doar ca e un truc excelent de depozitare eficienta, ci si un exericitu foarte bun de coordonare mana-ochi si motricitate fina.

Ideea nu imi apartine, recunosc, este preluata de pe Pinterest 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: