Vehicule formidabile – o carte interactiva cu masini


Tare mult m-am bucurat cand am vazut ca lui David ii plac cartile. Se intampla mai demult, pana sa implineasca 1 an. Imi aduc aminte cum ne asezam pe covor cu un teanc de carti pentru copii mici, cum le rasfoiam impreuna minute bune. Insa, cu timpul, omul meu mic nu a mai fost interesat de ele, cu mici exceptii as spune, desi mica lui “bibiloteca” a crescut odata cu el. Dintre toate cartile cu povesti, singura care i-a placut a fost si este Girafa care nu voia sa poarte ochelari.

De curand, am gasit o carte care i-a starnit din nou interesul deoarece contine doua elemente care lui David ii plac foarte mult: masinile si ferestrele, acele clapete mici care ascund un detaliu surpriza sau informatii suplimentare. Cartea care se numeste Vehicule Formidabile e la loc de cinste acum, recunosc ca m-a fascinat pana si pe mine ca adult si mi-a placut mult pentru detaliile interesante pe care le ofera.

O vad un cadou perfect pentru orice copil (indiferent ca e baiat sau fata), mai mic sau mai mare, pentru ca ofera o multime de informatii interesante despre vehiculele din jurul nostru cu care calatorim. Ce mai, e tare frumoasa!

Va invit sa vedeti cateva imagini din interiorul ei.

Tineti-va bine, pornim 🙂

 

 

1 Comment

  1. Pingback: Dino Park Râșnov – Introducere în lumea dinozaurilor pentru un băiețel de 3 ani | Jurnalul Copilului

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: