Daca e cu soare e si cu parc, fotbal, inghetata


Cam toata saptamana trecuta ne-am petrecut-o in parc. Am zis pas la toate activitatile de interior ce ne-au tinut ocupati pe timpul rece si am iesit  golasi ca niste pui tocmai iesiti din gaoace. Ca e asa bine primavara sa simti caldura soarelui direct pe piele si vantul in par, sa mirosi zarzarii proaspat infloriti si sa atingi primele fire ale ierbii. Cu casa vraiste, am iesit afara fara nici o urma de remuscare. Ba dimpotriva, am avut zambetele cu noi de fiecare data.

De cand David a invatat sa mearga, unul dintre jocurile care ii plac mult e fotbalul. Noi ii zicem fotbal, dar e mai mult David care suteaza si mami sau tati care aduc mingea. Si pentru ca usa de la intrare sta marturie la cate goluri a incasat in aceasta iarna, cum a batut soarele in geam si ceasul de pranz, am luat copilul si mingea, sau mai bine zis am luat copilul si copilul a luat mingea, ca o tinea asa stras in brate mai ceva ca pe-un diamant, si am iesit.

Si chiar daca nu e inca totul verde crud, ca in poezia lui Bacovia, parcul e la fel de minunat si la inceput de primavara.

Ne-am bucurat, ne-am vitaminizat, ne-am indulcit, ce mai ne-am umplut rezervoarele cu energie si tare bine ne-a prins pentru weekendul rece care tocmai a trecut! Acum ne pregatim pentru o alta runda. Ce ziceti, va bagati? 🙂

Mara si David ❤

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: