Andrei Alexandru, fericirea surorii mele


Filosofii spun ca fericirea e acea stare de bine, de emotie pozitiva, de liniste interioara, de acceptare, de iubire, de bucurie, pe care orice fiinta umana o doreste. Ei spun ca e ceea ce cautam cu totii, scopul suprem al fiintei umane. Intr-adevar se vorbeste mult despre fericire, se compun versuri despre ea, se fac urari, o cerem cu ardoare Divinitatii.

Dar oare cati dintre noi stim sa o recunoastem!? Cati dintre noi stim sa o primim cu adevarat!? Cati dintre noi stiu sa renunte la gandurile mintii si ii permit inimii sa se umple de bine si frumos!? Cati dintre noi acceptam ca e doar o stare de moment care trece pentru ca altfel nu am sti ce inseamna!?

Astazi e Ziua Internationala a Fericirii. Pentru mine, e ziua in care Andrei Alexandru, baietelul surorii mele gemene, implineste 3 luni. Pentru ea, el e sursa inepuizabila de bucurie, de emotie, de iubire. El e motivul ei de fericire de zi cu zi. Iar fericirea ei e si fericirea mea! Pentru ca oricat de greu e sa fii parinte, zambetul copilului e fericire pura! Nu cred ca exista ceva mai frumos in aceasta lume decat bucuria din ochii puiului tau. O stiu si eu atat de bine!

La multe luni si ani inainte Andrei! Te iubim ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: