Mama mea


Ea e mama mea. Omul caruia ii datorez mai mult decat pot exprima in cuvinte, persoana careia ar trebui sa ii multumesc mai des decat o fac, fiinta ce ma va iubi mai mult decat oricine in aceasta lume. Acum stiu.

Pentru ca am inteles de cand il am pe David ce inseamna dragostea de mama, am inteles ca nu e deloc usor sa fii parinte, ca prea frumosul vine la pachet cu prea greul, ca tot ceea ce iti doresti pentru puiul tau nu e acelasi lucru cu ceea ce ii poti oferi. Pentru ca inteleg acum cat de dificil e sa te imparti intre rolul de mama si cel de sotie, cat de frustrant e sa nu mai ai timp pentru femeia din tine, cat de apasator e sa faci in fiecare zi aceleasi lucruri, zile si ani la rand, cat de usor este sa iti pierzi rabdarea, cat de dureros e sa iti vezi copilul bolnav chiar si din cauza unei banale raceli, ca suferinta si esecul copilului sunt deopotriva ale tale.

Am inteles ca a facut tot ce i-a stat in puterile ei sa fie o mama buna pentru mine si surorile mele, chiar daca uneori asteptarile noastre au fost altele. Acum stiu.

Iti sunt recunoscatoare draga mama!

TE IUBESC ❤

Ea e mama mea. La aproape 30 de ani. Mama de 4 fete. Proaspata mamica de gemene.

LA MULTI ANI TUTUROR MAMELOR!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: