De-a v-ati ascunselea


Mamiiiiiii” striga David aseara si alerga dintr-o parte a alta a holului, nestiind unde m-am pitit. Stateam ascunsa dupa usa de la bucatarie, taceam malc, radeam infundat si cand auzeam ca se departeaza il ademeneam, mai mult soptind “Cu -Cu”. Alerga iar pe hol si striga cat poate el de tare “Unde mamiii?

Ii place mult jocul de-a v-ati ascunselea. Eu ma pitesc, intotdeauna, el ma cauta si ma gaseste. Asa e regula noastra. Are doua replici care pe mine ma amuza de fiecare: “Ai speiat” (m-ai speriat) si “Am gasit” (te-am gasit). Chiar daca spatiul imi permite sa ma pitesc in 3 maximum 4 locuri pe care el le stie deja, alearga ca un iedut fericit cand ma cauta si rade cu gura pana la urechi cand ma gaseste.

In ultima perioada ne-am tot jucat de-a v-ati ascunselea si cu raceala. Ne-a prins intr-un final desi am fugit de ea cat ne-au tinut puterile. Numai ca jocul cu ea nu e niciodata amuzant. Nu ne face deloc sa radem. Ba dimpotriva. Pe el l-a prins cu o amigdalita, pe mine tot cu o viroza de sezon. Regula jocului s-a schimbat acum: el se piteste cand trebuie sa ia siropul cu antibiotic, eu il caut si il rog in fel si chip sa il ia.

Finalul de an ne va prinde usor, ca nu prea mai avem putere sa fugim, iar de gasit va fi la fel de simplu: acasa in convalescenta. Dar, asta e, revenim de la anul cu forte proaspete!

Tuturor celor care ne-ati fost aproape, unii mai virtual decat altii 🙂 va dorim sa va prinda anul nou sanatosi si bucurosi!

Sa aveti UN AN NOU cu tot ce aveti nevoie ca sa fiti fericiti! Sa fiti recunoscatori si sa va bucurati de oamenii dragi!

LA MULTI ANI!

Din bradul nostru din acest an nu aveau cum sa lipseasca masinutele 🙂

 

20161227_135859

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: