Prima data la mare, in trei


david la mare

Imi era atat de dor de mare… Trecusera 2 ani de cand nu mai vazusem albastrul infinit, de cand nu mai simtisem briza racoroasa si nisipul fierbinte sub talpi, noi doi, mana in mana pe plaja, in umbra apusului superb de soare.

Weekendul acesta am plecat la drum. Trei de data aceasta 🙂 Cu masina doldora de bagaje, cu zambete pe buze si gangurit de copil pe bancheta din spate!

Nu a fost usor, pentru ca e greu sa pleci la drum fara ajutor, singuri cu copil mic, dupa luni intregi de oboseala. A fost greu sa caram de mai multe ori pe zi o multime de lucruri: colac, jucarii, scutece, prosoape, mancare etc. Nu am avut un moment doar pentru noi, in care sa citim, sa ne relaxam pe sezlong, sa stam unul langa altul sa privim marea si sa mancam o inghetata, pentru ca intotdeauna unul trebuia sa fie langa David dar… a meritat din plin!

“APA! APA! APA!”, a strigat David imediat ce a zarit marea!

Da mama, e apa, albastra si frumoasa! Pescarusi, soare bland si nori pufosi! Copii multi, colaci simpatici si prosoape colorate. Aceasta e marea, David!

20160724_185014

Imediat ce l-am lasat pe nisip si-a bagat mainile in el si a inceput sa-l vanture. Banuiam ca o sa-i placa, deoarece cu greu il dezlipeam de nisipul din parc 🙂

Apa insa nu i-a placut. Poate prea rece, poate prea multe valuri, cine stie, insa din bratele mele nu s-a dezlipit sub niciun chip cat eram in apa.

In prima zi a preferat sa pastreze o oarecare distanta fata de mare, dupa aceea curios de algele si scoicile de la mal a indraznit sa faca timid cativa pasi spre ea.

S-a distrat alaturi de verii lui si s-a amuzat copios pe toata perioada vacantei. Nu l-a deranjat nimic, nici numarul enorm de mucuri de tigari din nisip, nici vanzatorii ambulanti care treceau din 5 in 5 minute, nici prosoapele insirate printre sezlonguri la 5 centimetri unul de altul, NIMIC!

Copiii nu vad lucrurile care ne deranjeaza pe noi adultii. Ei se bucura atat de tare de frumusetea din jur, de oamenii de langa ei, de rasetele zgomotoase, asta avem de invatat de la ei!

De toate acestea ne-am bucurat si noi si de o vreme superba!

Vacanta placuta tuturor!

david la plaja

20160724_114813

20160724_114819

20160725_193052

david ochelari de soare

20160724_121211

20160725_185946

david eforie sud

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: