Un final e intotdeauna un inceput!


DSC09764

Maine este ultima zi din anul 2015. O zi in care cei mai multi dintre noi vor alerga dupa cumparaturi, vor gati ultimele preparate si se vor pregati pentru petrecerea de revelion. Cu siguranta nu e o zi in care vom sta sa ne gandim la anul care a trecut, sa analizam ce s-a intamplat, ce am realizat sau ce nu am realizat sau o zi in care sa ne facem planuri pentru anul ce urmeaza. Si eu ma incadrez in aceeasi categorie. Tocmai de aceea m-am gandit ca acum, cand David doarme, e un bun moment de reflectie.

2015 este un an pe care nu-l voi uita, pentru ca e anul in care am devenit mama, anul nasterii lui David. O schimbare enorma in viata mea, care mi-a adus multa bucurie in suflet. Am scris in multe randuri ce inseamna venirea pe lume a unui copil, a propriului copil. Pe cat de asaltat esti de griji, pe atat de coplesit esti de iubirea pe care o simti pentru el. Pe cat de greu este sa-l cresti, pe atat de frumos este sa-l vezi zi de zi dezvoltandu-se.

2015 este anul in care sora mea geamana s-a casatorit. Un alt moment foarte emotionant din viata mea, pentru ca ea reprezinta o parte importanta din inima mea. Ma simt binecuvantata ca am venit pe aceasta lume alaturi de ea.

DSC09686

Cu siguranta 2015 al meu nu este diferit de al vostru. Este un an in care am avut parte de momente fericite, dar si un an in care lucrurile nu au mers asa cum mi-as fi dorit. Nimic nou sub soare pana la urma! Asta inseamna de fapt viata. Important este sa mergem mai departe indiferent de ceea ce ne rezerva.

Tocmai de aceea, m-am gandit la 10 rezolutii pentru anul 2016. Nu sunt obiective care vizeaza latura materiala. Si nici planuri marete de viitor. Ohh nu! Sunt mai degraba dorinte de suflet, dorinte pentru clipa prezenta.

Am inceput cu finalul, pentru ca asa cum am scris si in titlu, finalul este intotdeauna un inceput!

Deci, imi doresc:

10 Sa evit pe cat posibil sa mai pun etichete de genul “bun” sau “rau” evenimentelor din viata mea!

9 Sa evit negativitatea, in toate formele ei!

8 Sa nu ma mai compar cu ceilalti!

7 Sa citesc mai mult!

6 Sa zambesc mai mult!

5 Sa vorbesc mai mult cu mine insami, insa nu cu voce tare 🙂 !

4 Sa fiu mai generoasa!

3 Sa caut in fiecare zi un motiv de bucurie si sa celebrez viata!

2 Sa ma gandesc cu iubire la oamenii dragi!

1 Sa fiu mai recunoscatoare!

SA AVETI UN AN NOU PLIN DE ZAMBETE si IUBIRE!

20151205_143018

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: