O zi in parc cu David si ce contine geanta bebelusului


david in parc 4

In Bucuresti, singurul loc unde poti merge cu un copil foarte mic pentru a te relaxa este parcul. Noua ne place la nebunie sa mergem in parcul IOR, o data pentru ca e cel mai aproape de casa si de asemenea pentru ca este frumos amenajat, cu multa multa verdeata.

Ne bucuram ca lui David ii place in carucior si nu protesteaza sa fie luat in brate (decat dupa vreo 3 ore cand da semne clare de plictiseala 🙂 ), ca doarme fara probleme in el, ca adora sa se uite la copaci si la frunzele lor in bataia vantului.

Insa, cu un bebe nu e asa usor sa pleci de acasa. Trebuie sa ai la tine o multime de lucruri.

Ce luam noi in geanta bebelusului pentru ca plimbarea sa fie reusita?

In primul rand: Lapte praf. Nu plecam niciodata fara mancare, decat daca David tocmai a mancat si stim ca nu intarziem mai mult de 3 ore. Altfel… e rau 🙂 Pe mine ma ajuta un recipient din plastic, special pentru lapte praf, cu 3 compartimente.  Biberoanele din plastic sunt ideale pentru ca sunt usoare si le pot folosi rapid. De asemenea, nu uit de apa usor calduta! Noi folosim un termos de la Starbucks 🙂

Scutece, servetele umede si crema de eritem fesier. Va dati seama de ce…  🙂 Va sfatuiesc doar sa aveti produse in varianta small, „de calatorie”, pentru a fi mai usor de transportat.

produse-geanta-bebelusului

Hainute. Pentru ca David transpira si saliveaza abundent, avem 2-3 tricouri/maieuri de schimb. Daca iesim seara si ni se pare ca este innorat, ii punem in geanta si un hanorac, respectiv o pereche de pantaloni lungi.  De asemenea, una –doua bavetele.

Alte obiecte care ne sunt de ajutor: suzeta, 2-3 jucarii, lotiunea solara, palarie sau sepcuta.

Pentru mami si tati: apa, ceva de rontait si carti.

Sa aveti plimbari cu voie buna!

david in parc 3

david in parc 5david in parc (2)20150802_17393420150801_205312

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: