Cearsafuri pentru patutul bebelusului


masina de cusut

De cand ma stiu am avut o pasiune pentru a coase: cand eram mica – rochii pentru papusi, mai tarziu in adolescenta – bluze si rochite cu vechea masina de cusut a mamei Veronica :-), si mai tarziu diferite decoratiuni de casa.

Daca ma intrebati de unde vine pasiunea aceasta, va marturisesc ca habar nu am; cred ca in subconstientul fiecarei femei salasluieste o croitoreasa… deprinderi obtinute poate din perioada copilariei, cand aveam la scoala materia: lucru manual 🙂

Si ce pot face doua maini dibace de mamica? Pai, diverse lucrusoare pentru patutul lui bebe, de la cearsafuri si paturele, la pernute si protectie pentru patut. De asemenea, poti modifica hainute pentru ca bebe creste mai ceva ca Fat -Frumos. Mamicile stiu ca bebelusii cresc de la o zi la alta si nu de multe ori se intampla sa ii imbraci cu un costumas de maximum 3 ori.

Pentru patutul lui David, am cumparat doua materiale (aproximativ 4-5 m) din care i-am facut mai multe cearsafuri. Am optat pentru varianta aceasta, deoarece seturile din comert vin la pachet cu mai multe produse (pilota, cearsaf de pilota, protectie patut etc). Asa cum va spuneam intr-un articol despre ingrijirea bebelusului, in primele luni de viata acesta nu are nevoie decat de cearsaf, care trebuie schimbat cat mai des, din motive ce tin de siguranta si sanatatea micutului.

cearsaf patut

cearsaf bebelus

cearsafuri-patut

 

 

1 Comment

  1. Pingback: Pregatiri pentru venirea bebelusului | Jurnalul Copilului

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: