David – 4 luni de fericire


david (2)

Ieri, David a implinit 4 luni. A mai trecut o luna de zambete, de gangureli simpatice, de mutrite haioase, de …. fericire. Cei care sunt parinti stiu cat de frumoasa este viata alaturi de propriul copil. Sa-l vezi cum creste, cum se dezvolta sub ochii tai este minunat.

Dar, sa fii parinte nu e usor deloc. Esti nevoit sa renunti la o parte din ceea ce faceai inainte, din ceea ce erai inainte. Ai momente cand te simti captiv in propria viata. Exista insa o latura in interiorul tau care se dezvolta pe zi ce trece. Si acest lucru nu se compara cu nimic.

Nici o haina frumoasa, nici o vacanta sau nici un succes profesional nu se compara cu senzatiile pe care le am cand ii imbratisez trupul micut, cu modul in care rade cu “gura pana la urechi” desi nu are niciun dintisor, cu chicotelile de fericire cand ma joc cu el, cu felul in care ma priveste…

Copilul meu este remediul pentru orice durere, orice suparare, orice teama. Pentru acest lucru nu uit sa-i multumesc lui Dumnezeu ca ni l-a adus in viata noastra si ca este sanatos si voios.

La multe luni si multi ani dragul meu!

david-poze

2 Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: